Open Source Bedrijfs-software
Open Source Software biedt al jaren een degelijk alternatief voor de traditionele gesloten software-pakketten. Er zijn dan ook steeds meer ICT-dienstverleners die deze alternatieve software aanbieden en ondersteunen. OpenSourceGids.nl brengt het aanbod van hoogwaardige zakelijke Open Source Software en professionele Leveranciers overzichtelijk bij elkaar.
Recent nieuws
SmartPartner is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX International (http://inboxinternational.com)
openITservice openITservice
Het idee van openITservice is onstaan tijdens een opleiding van netwerkbeheerder waar de oprichter en directeur de heer van der Mynsbrugge deel aan nam.
Daar werkte hij samen met enkele andere netwerkbeheerders aan een project om de security en netwerk optimalisatie uit te voeren met een beperkt buget.
Doorvoor kwamen we uit bij de Open Source wereld. Waar Dhr. Peeters Wim leeraar linux zijn steentje bijdroeg in het wegwijzen in de cli (comand line) en soorten software die in de open source beschibaar waren.

Ondersteunde software


Partner's information
Contact
de heer P. van der Mynsbrugge
Phone
+31-114-851-942
Address
Hyacintstraat 9
4587 AV KLOOSTERZANDE
Web site
http://www.openitservice.nl

Diversen

OpenSourceGids.nl is een initiatief van SOFTECHMATRIX B.V.