Open Source Bedrijfs-software
Open Source Software biedt al jaren een degelijk alternatief voor de traditionele gesloten software-pakketten. Er zijn dan ook steeds meer ICT-dienstverleners die deze alternatieve software aanbieden en ondersteunen. OpenSourceGids.nl brengt het aanbod van hoogwaardige zakelijke Open Source Software en professionele Leveranciers overzichtelijk bij elkaar.
Recent nieuws
SmartPartner is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX International (http://inboxinternational.com)
DC-Webdesign.nl

DC-Webdesign.nl
DC-Webdesign maakt professionele websites, weblogs (wordpress) en webwinkels (magento-maatwerk) voor uiteenlopende doelgroepen, zoals non-profit organisaties, MKB en persoonlijke websites.
1 ITNET BV

1 ITNET BV
1 ITNet BV is gespecialiseerd voor het ontwikkelen realiseren van online oplossingen. Onze doelstellingen zijn service en klantgerichtheid.
Naast standaard oplossingen zoals domeinnaam registratie, webhosting, dedicated server verhuur, opslagruimte en enterprise business oplossingen, bieden wij op maat gemaakte oplossingen afgestemd op de wensen van de klant. Wij adviseren, begeleiden en ontwikkelen de wensen om het tot een succes te maken.

Diversen

OpenSourceGids.nl is een initiatief van SOFTECHMATRIX B.V.