Open Source Bedrijfs-software
Open Source Software biedt al jaren een degelijk alternatief voor de traditionele gesloten software-pakketten. Er zijn dan ook steeds meer ICT-dienstverleners die deze alternatieve software aanbieden en ondersteunen. OpenSourceGids.nl brengt het aanbod van hoogwaardige zakelijke Open Source Software en professionele Leveranciers overzichtelijk bij elkaar.
Recent nieuws
SmartPartner is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX International (http://inboxinternational.com)
Here are the partners of this site. Click on the logo for more information.

openITservice

openITservice
Het idee van openITservice is onstaan tijdens een opleiding van netwerkbeheerder waar de oprichter en directeur de heer van der Mynsbrugge deel aan nam.
DC-Webdesign.nl

DC-Webdesign.nl
DC-Webdesign maakt professionele websites, weblogs (wordpress) en webwinkels (magento-maatwerk) voor uiteenlopende doelgroepen, zoals non-profit organisaties, MKB en persoonlijke websites.
1 ITNET BV

1 ITNET BV
1 ITNet BV is gespecialiseerd voor het ontwikkelen realiseren van online oplossingen. Onze doelstellingen zijn service en klantgerichtheid.
Naast standaard oplossingen zoals domeinnaam registratie, webhosting, dedicated server verhuur, opslagruimte en enterprise business oplossingen, bieden wij op maat gemaakte oplossingen afgestemd op de wensen van de klant. Wij adviseren, begeleiden en ontwikkelen de wensen om het tot een succes te maken.
alterNET Internet B.V.

alterNET Internet B.V.
TYPO3, Magento
2Value B.V.

2Value B.V.
Drupal, Joomla!, Magento, SugarCRM, Typo3 en Knowledge Tree
365 Ways BV

365 Ways BV
Joomla!
42 B.V.

42 B.V.
Joomla!, Java
4net interactive

4net interactive
Magento, WordPress
ACHA Automation BV

ACHA Automation BV
Java, Apache, MySQL, PhP
Active 24

Active 24
Linux
Adobe Systems Benelux BV

Adobe Systems Benelux BV
Adobe
Aemotion B.V.

Aemotion B.V.
Drupal
Aia Software

Aia Software
MySQL, PostgreSQL

Diversen

OpenSourceGids.nl is een initiatief van SOFTECHMATRIX B.V.